Jinhong Company inviterer professor fra Ocean University til at forklare udsigten til LED-integreret fiskelampe (I)

For at forbedre forretningskompetencerne og praksisniveauet i virksomhedens salgsafdeling og tekniske afdeling, forbedre design- og produktionsevnen hosmetalhalogen fiskelampe, og fremme kvalitetsforbedringen afHavfiskeri LED lysi hele fabrikken planlægger virksomheden at invitere professor Xiong Zhengye fra Guangdong Ocean University til at diskutere "Princippet og anvendelsen af ​​LED-fiskelyskommunikation" med alle i virksomhedens konferencerum nr. 1 den 8. april 2023. Alle ansatte i Virksomheden er velkommen til at deltage og lære og dele branchekendskab sammen.
Følgende er den personlige introduktion af underviseren:

Producent af blækspruttefiskelys

Xiong Zhengye, professor ved Guangdong Ocean University, mesterlærer, direktør for afdelingen for fysik og optoelektronisk videnskab, cheflærer i elektronisk videnskab og teknologi.På nuværende tidspunkt fokuserer forskningen på den kystnære evolution dating metode og udvikling og anvendelse afLED fiskelys.

Fra september 1991 til juni 1995 tog han hovedfag i fysik med hovedfag i materialefysik, Institut for Fysik, Sun Yat-sen University.
Fra september 1998 til juni 2001, mastergrad i kondenseret stoffysik, faststofelektronik og dielektrisk fysik, Fysikafdelingen, Sun Yat-sen University.
September 2001 - juni 2006, faststofdosimetri, partikelfysik og kernefysik, Sun Yat-sen University, Ph.D.
Han var gæsteforsker ved East Carolina University, North Carolina, USA, fra december 2017 til december 2018.
I løbet af bachelorperioden deltog jeg aktivt i ekstracurricular videnskabelige forskningsaktiviteter.

I 1996 (for fremragende arbejde i 1995) vandt tredjepræmien for ekstracurricular akademiske videnskab og teknologi aktiviteter for universitetsstuderende i Guangdong-provinsen.Som en stor deltager har han deltaget i flere National Natural Science Foundation-projekter og Guangdong Natural Science Foundation-projekter.Fra 1996 til 1998 beskæftigede han sig hovedsageligt med forskning i magnetiske materialer og publicerede sit forskningsarbejde på tidsskrifter som Acta Physica og Science i Kina.Fra 1998 til 2001 var han hovedsageligt engageret i forskning i dielektrisk fysik, ferroelektrisk fysik og så videre.Han publicerede flere artikler i nationale kernetidsskrifter såsom Journal of Sun Yat-Sen University (Natural Science Edition).Siden 2002 har han hovedsageligt beskæftiget sig med forskning i selvlysende materialer og enheder, ledet af en række provinsielle og ministerielle videnskabelige forsknings- og undervisningsprojekter.Han er blevet publiceret i de hjemlige kernetidsskrifter "Nuclear Electronics and Detection Technology", "Journal of Sun Yat-sen University (Natural Science Edition)", "Nuclear Technology", En række forskningsartikler er blevet publiceret i nationale autoritative tidsskrifter, f.eks. som Science in China, Science Bulletin, Journal of Luminescence, Journal of Crystal Growth, Radiation Measurements og andre berømte udenlandske tidsskrifter.


Posttid: Apr-06-2023