Melding om deltakelse i det tekniske ekspertverifiseringsmøtet for "Tekniske krav for LED-fiskelys for fiskefartøy"

I mai 2023 deltok vi på et seminar om de tekniske kravene tilLED vannfiskelysfor fiskebåter.I dag er vi beæret over å bli invitert av Guangdong Lighting Society til å delta i det tekniske ekspertverifiseringsmøtet for "Tekniske krav for LED-vannintegrerte belysningsenheter for fiskebåter".

Produsent av fiskelys

Eksportør av fiskelys

Arrangøren av dette møtet: Guangdong Lighting Society
Medsponsor: Arbeidsstasjon for ny kvalitetsbase for lys- og skjermindustri i Huangpu-distriktet, Guangzhou
Sponsor: Guangdong Product Quality Supervision and Inspection Research Institute

Som utvikler og produsent av LED undervannsfiskelysteknologi for fiskebåter, legger vi stor vekt på utforming og verifisering av tekniske standarder.Ved å delta i dette tekniske ekspertverifiseringsmøtet forventer vi å ha en mer omfattende og nøyaktig forståelse av de nyeste standardene og kravene i bransjen.

Målet med dette møtet er å utvikle et enhetlig sett med tekniske standarder for LED undervannsbelysningsenheter for fiskefartøy gjennom verifisering og gjennomgang av tekniske eksperter.Dette vil bidra til å forbedre kvaliteten og ytelsen til LED undervanns fiskelys for fiskebåter, og gi fiskere en mer pålitelig og effektiv opplevelse.

Konferansen vil bli arrangert av Guangdong Lighting Society, med sterk støtte fra arbeidsstasjonen til den nye kvalitetsbasen for lys- og displayindustrien i Huangpu-distriktet, Guangzhou.Guangdong Product Quality Supervision and Inspection Research Institute, som arrangør, vil også gi teknisk støtte og veiledning for konferansen.

Som et ledende selskap innen LEDundervanns fiskelampeindustri for fiskebåter, vil vi delta aktivt i den tekniske verifiseringen og diskusjonsøktene på møtet.Vi vil dele vår erfaring og tekniske prestasjoner, og diskutere med andre bransjeeksperter hvordan vi kan forbedre de tekniske kravene og standardene til LED undervannsfiskelys for fiskebåter ytterligere.

Gjennom dette møtet håper vi å få til en bredere utveksling med fiskefartøyeiere fra hele verden.Vi ønsker eiere velkommen til å dele sine erfaringer og behov for bruk av LED fiskelys i lokale fiskehavner, slik at vi bedre kan formulere tekniske krav og standarder for LED undervannsbelysningsenheter for fiskebåter.

Vi tror at gjennom verdifulle tilbakemeldinger og forslag fra mange fiskebåteiere, kan vi ytterligere forbedre de tekniske kravene tilLED fiskelysfor fiskebåter, gi mer effektive, pålitelige og sikre produkter, og hjelpe fiskerne bedre å utføre fiskeoperasjoner.

Hvis du er en fiskebåteier, eller har spørsmål eller forslag om fiskebåt LED fiskelysteknologi, ta gjerne kontakt med oss.Vi ser frem til å høre dine verdifulle meninger for i fellesskap å fremme utviklingen og fremdriften av LED vannfiskelysteknologi for fiskebåter.

Følg vår offisielle nettside og sosiale medieplattformer for å få mer siste informasjon og utvikling omLED undervanns fiskelysteknologi for fiskebåter.Takk for støtten og samarbeidet!

 


Innleggstid: 20. juli 2023