O palasi tuai e ono lamatia ai moli fagota u'amea, lapatai mai tagata popoto

Talu ai nei, i le suʻesuʻega a Quanzhou Jinhong Photoelectric Technology Co., LTD., na maua ai e le au tekinisia a le kamupani se faʻafitauli popole o le faʻaogaina o faʻamalama moli auro i totonu o vaʻa fagota.O lenei su'esu'ega ua fa'aalia ai le taua tele e mafai ona maua e palasi tuai i luga o le fa'atinoga atoa ma le ola tautua o nei moli taua.

pate mo lamepa fagota

I le matou asiasiga masani i le vaa fagota, na matauina ai e le aufaigaluega a le kamupani pe a uma ona faatau atu, o se vaa o loo faagaioia se ato mama o Seine sa faaaoga.1000w ballastmo le silia ma le sefulu tausaga.Ile iloaina o a'afiaga e ono tula'i mai i masini tuai, na vave fa'ata'ita'i ai e tekinisia nei pa'u tuai.I lo latou fa'anoanoa, o asiasiga na fa'aalia ai o nisi o nei pa'u tuai ua matua fa'aleagaina i le aluga o taimi, ma mafua ai le fa'atuputeleina o le gaosiga o lo'o iai nei.

 

E tusa ai ma sailiiliga, o le 1000W ballast power na muamua faʻamaonia ua faʻaleleia i le 1500W mataʻutia, e sili atu nai lo tapulaa fautuaina.O lenei faʻaopoopoga e leʻi faʻamoemoeina e le gata ina lamatia ai le faʻatinoina o moli fagota, ae o loʻo tuʻuina atu ai se faʻalavelave mataʻutia i lo latou soifua tautua atoa.Mo se faʻataʻitaʻiga: o moli fagota e mafai ona faʻaogaina mo se taimi umi, ma o pito pito i lalo o le moli o le a uliuli pe a ma le 300 itula.Pe a ma le 600 itula o le a fa'auli malie le fa'agaau atoa.E afaina ai le malamalama lelei o le matauila.E afaina ai le fagotaina o vaa fagota i le po.
Quanzhou Jinhong Optoelectronic Tekonolosi Co., Ltd. ua i luma omoli fagota halide uameagaosiga ma mea fou.I le iloaina o vaega tuai ua lamatia ai le au faifaiva ma a latou iʻa taua, na faamamafaina ai e le kamupani le manaʻoga mo le tausiga masani ma le faʻafouina.

pa'u mo moli fagota

Faatasi ai ma le alualu i luma i tekinolosi ma le tomai o Quanzhou Jinhong Optoelectronic Technology Co., LTD., e mafai ona talitonu tagata faifaiva o latoulamepa fagota uamea halideo loʻo faʻapipiʻiina i polofiti faʻaonaponei e fetaui ma tulaga maualuga maualuga.E ala i le fa'aleleia o a latou oloa fou, e mafai ai e le au fa'atauva'a fagota ona fa'amautinoa o lo'o fa'agaoioia a latou moli i le lelei atoatoa, fa'amautinoa lo latou saogalemu ma fa'ateleina le ola o latou moli fagota.

Pate tuai

I le avea ai o se taʻutaʻua taʻutaʻua, Quanzhou Jinhong Optoelectronic Technology Co., Ltd. ua tuuto atu i le tuʻuina atumoli fagota halide u'amea maualugae fa'afetaui ai mana'oga o le alamanuia.O le sailiga a le kamupani mo le tulaga lelei e faʻalautele atu i le faʻaogaina o maketi faavaomalo, e aofia ai faʻailoga Iapani ma Korea.E ala i le tuʻuina atu o auaunaga muamua Design Manufacturing (ODM), ua ofoina atu e Kinghung ni fofo faʻapitoa e faʻatatau i manaoga faʻapitoa o nei ituaiga.

I le aotelega, o le suʻesuʻega talu ai nei a Quanzhou Jinhong Photoelectric Technology Co., Ltd. na faʻaalia ai le leaga o aʻafiaga o le paluga tuai i moli fagota auro halide.E ala i le faʻalauiloaina o lenei mataupu ma le tuʻuina atu o fofo faʻapitoa, o loʻo taumafai le kamupani e faʻaleleia le saogalemu ma faʻaleleia le faʻatinoga ma le umi o le ola o moli fagota, ma puipuia ai le ola o tagata faifaiva i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Iuni-26-2023