Lauga a Polofesa Xiong: Ia tauaofai faamatalaga autu e uiga i pisinisi moli fagota i lenei lauga

Fesili 1, o le susulu o leLamepa fagota lelei, o le tele o le mana, o le mamao foi lea o le malamalama?

A: Leai. O loʻo i ai se tau maualuga mo le eria o le sami o loʻo faʻamalamalamaina e le moli fagota, lea e fesoʻotaʻi ma le maualuga o le moli o loʻo tautau.Afai e fuafua le maualuga o le moli fagota ma faʻateleina le malosi, o le a faʻateleina le sami faʻamalamalamaina ma le faʻateleina o le susulu ae leʻi oʻo i le maualuga o le sami faʻamalamalamaina.A maeʻa ona oʻo i le maualuga o le sami faʻamalamalamaina, faʻaauau pea ona faʻateleina le susulu, o le a le faʻateleina le sami faʻamalamalamaina.

2. O le susulu o le moli fagota, o le sili atu lea o le aafiaga?
A: Leai. O le aofaʻi o lumens i totonu o le malamalama o le vaʻa e tusa ma le 21 trillion lumens, o lona uiga o le numera o 1000 watt halogen moli e tusa ma le 200 i le 300. Faʻaauau le faʻateleina o le numera o moli iʻa, faʻaleleia le susulu. o le vaʻa moli, e faʻaleleia le aʻafiaga o le aoina o iʻa e le o se fesoasoani tele!!(sei vagana ua faateleina le malosi ma le numera o moli i le taimi e tasi, siitia le maualuga o moli tautau).E le gata i lea, o le moli e lava le malosi e tosina mai ai iʻa mai se mea mamao, ae e mafai e se iʻa mai mamao ona aau i le nofoaga e te manaʻo ai i se taimi faʻatapulaʻa?E le talafeagai la le si'i tele o le maualuga o le moli tautau.

IP68 Suavai moli fagota

3. O le a le tele o le maketi oIP68 Suavai moli fagota?E mafai ona sui atoatoa le moli auro halide?
LED seti moli i'a e mafai ona faʻamoemoeina mai le aofaʻi o maketi i totonu o le atunuʻu e selau miliona lenei faʻatonuga o le tele, e leai se tala e sili atu i le 100 piliona.E le mafai ona suia atoa le moli o le halide auro i le lata i le 10 tausaga, ae e mafai ona sui vaega.I le 3-5 tausaga, o le ai ai faʻatasi le moli iʻa LED ma le moli halide auro, ma o le a faasolosolo malie le faʻatupulaia o le maketi o le moli iʻa.

4, o loʻo iaiLED moli fagota i lalo o le samiauala fa'alauiloa
O lenei pepa o loʻo faʻaalia ai ituaiga auala e fa e faʻalauiloa ai lamepa iʻa, o le mea mulimuli o le auala sili ona aoga ma mafai.O se auala e fa'ata'ita'i ai i se fua la'ititi ona fa'alautele lea.E fa'afeso'ota'i sa'o e le kamupani gaosi moli i le uafu fagota po'o le nofoaga e fa'aleleia ai le moli o va'a fagota, ma tu'u atu i le faleoloa se vaega talafeagai o tupe mama.E mautinoa lava o le a taumafai le fai eletise tausiga i le mea sili na te mafaia e faʻalauiloa ai le moli iʻa LED ma le lelei tele o faʻatinoga (pe a uma, o le aoga taua o le faʻasaoina o le suauʻu o loʻo manino ona tuʻuina iina), ma e mafai ona tatalaina le vaaiga lautele faʻalauiloaina o le moli fagota LED.


Taimi meli: Me-01-2023