Fa'alogo i tagata fa'atau fou o lamepa Fagota Halide Metal

Talu ai nei, ua maua e le matou kamupani le tele o poloaiga mo 1000w -10000w molī fagota halide uameamai tagata fa'atau fou.O nei kapeteni va'a o lo'o fa'aaogaina a tatou oloa mo le taimi muamua ua i ai iinei e tali nisi o fesili e uiga ia tatou oloa:

1. Faatasi ai ma se vaega umi tali, o le tatou moli fou o loʻo i ai se lopa siliva taʻavale i totonu.

Ole mercury taua lea ile matauila moli u'amea.
Lamepa halide auro o se moli lafoai lea e faagaoioia e le mana AC ma maua ai le arc lafoaia i le ausa fefiloi o mercury ma seasea uamea halide.O le moli halide uʻamea o le faʻapogai lona tolu o augatupulaga malamalama e faia e ala i le faʻaopoopoina o halides uʻamea eseese i luga o le faʻavae o le moli mercury maualuga.

2. O lo'o i ai lanu uliuli i le faagaau o lemoli fagota halide uamea

O nisi lanu uliuli, e le palapala, e le o i le eleelea.
O laupepa scandium na aumai mai le Iunaite Setete.
E fesoasoani i le fa'aleleia atili o le malamalama lelei o moli fagota halide u'amea ma maua ai le fa'aogaina lelei o le suasami.
I le faagasologa o le faʻaopoopoina o lenei pepa scandium na faʻaulufale mai mai le Iunaite Setete, o manaʻoga i luga o le faagasologa e matua faʻamaoni lava, aua o le pepa scandium ma faigofie ona faʻafefe i le ea, e le gata e le mafai ona ausia le aʻafiaga o le faʻaleleia o le faʻatinoga o le pulu, ae o le a atili ai ona ogaoga le pala o le matauila, o lea e le'i fa'aopoopoina ai e nisi falegaosi lenei piliki.

A aunoa ma le fa'aopoopoina o le piliki i le matauila, e foliga mama le fa'agaau moli fagota.

Moli fagota u'amea u'amea halide

 

Pe a le fesoʻotaʻi le moli fagota fou i le paʻu o le moli fagota ma faʻamalosia mo se taimi umi, o le pepa scandium o le a faʻapipiʻi i le puipui quartz o le moli moli e pei o le ata pe a le faʻafefe i le vevela maualuga. .Mai foliga vaaia, o le a faʻaseseina mo se fasi palapala.Faamolemole lagona le saoloto e faaaoga.

Ata o le pepa scandium ina ua uma le vevela maualuga:

1000w molī fagota i luga o le vaa

 

Pepa Scandium pe a uma le vevela maualuga, o le a maua ai mea lanu uliuli efuefu luga o le pito malulu, o se foliga masani lea, e le o le moli uliuli.

fa'ailoga PHILOONGmoli fagota i lalo o le samima lamepa fagota vai na gaosia e Quanzhou Jinhong Optoelectronic Technology Co., LTD o le a faʻateleina laupepa scandium e faʻaleleia ai le aafiaga o vaʻa fagota.Faamolemole lagona le saoloto e faaaoga.

 


Taimi meli: Iuni-12-2023