Nu.5 Typhoon “Dusuri” taofi fa'aaliga ile Iulai 28

E tusa ai ma le faaaliga a le malo, o le a tulaueleele le afa lona 5 a taeao, ma lefalefaigaluega gaosi moli fagotao le a tapuni mo le aso e tasi i le aso 28 o Iulai. Fa'amolemole fai se galuega lelei e fa'afoeina le mafutaga faaleaoaoga e puipuia ai afa.Aʻo leʻi tuʻua le galuega i aso nei, siaki le faʻaogaina o le fale gaosimea ma tipi le mana!Tapuni faitotoa ma Pupuni!

Quanzhou City puipuiga Numera 5 afafa'atonu "Du Suri" fa'atonuga

tagatanuu uma:

E tusa ai ma faʻamatalaga a le matagaluega o le vaʻai ma le gataifale, o le afā lona 5 "Dusuri" i lenei tausaga e ono tulaʻi mai i le talafatai i saute o lo tatou itumalo mai le vaveao e oʻo i le taeao o Iulai 28, ma o le a pagatia lo tatou taulaga i le osofaʻiga i luma o le afa.I le itula e 8 i le taeao nei, na faalauiloa ai e le Ofisa o le Pulea o Lologa ma lamala le tali atu i le afa Ⅰ.

Mai le 18 i le itula o Iulai 27 i le 12 i le aso 29 o Iulai, na faʻatinoina e le taulaga "tolu taofi ma le tasi malolo", o lona uiga, taofi galuega (pisinisi), faʻamalolo le gaosiga, faʻamalolo aoga, ma tapunia maketi.

(1) O taulaga uma i le gataifale, va'a, nofoaga o tagata tafafao maimoa, matafaga mata'utia, ta'ele gataifale, ma isi mea faapena o le a tapunia, ma o nofoaga faufale uma o lo'o fausiaina o le a taofia le tumau.

2. O gaioiga tetele uma i fafo i totonu o le taulaga o le a taofia, ma o ituaiga uma o aʻoga, faʻalapotopotoga aʻoaʻoga, tolauapiga o le taumafanafana ma isi vasega o le a taofia.

3. Ta'avale uma fe'avea'i i totonu o le taulaga ua fa'agata.

4. O fale fa'afiafiaga uma, fale 'ai, musika fa'ato'aga, 'ai i fafo ma isi nofoaga fa'apisinisi e tatau ona tapunia.

5. O tagatanuu uma ma tagata tafafao e tatau ona nonofo i totonu o le fale i le tele e mafai ai ma aua le o i fafo se'i vagana ua mana'omia.Saunia meaai, vai inu ma isi mea e manaomia.

6. O tagata e nonofo i fale maualuluga e tatau ona faʻafeiloaʻi ma faʻamalosia mea maualuluga o loʻo tautau ma mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le taimi e puipuia ai mea paʻu mai luga maualuga.

7. O le nofoaga i lalo o le eleele ma lalo o le eleele e paka ai taavale a nuu taitasi e tatau ona lava saunia i mea e taofia ai lologa e pei o talita vai ma taga oneone, ma o taavale o loʻo i lalo o le eleele e paka ai taavale e tatau ona paka i luga o le eleele i le mamao e mafai ai.

8. E tatau ona muai tuutuu i lalo le gantri crane o uafu ma uafu ma olo olo o nofoaga faufale ina ia faia ni puipuiga, ma o tagata faigaluega uma e nonofo i nofoaga matautia e pei o faleaoga, fale laupapa feaveai, fale faigofie, ma fale malepelepe e tatau ona aveese. i malutaga saogalemu.

9. E tatau i vaega uma lavea'i ma fa'alavelave fa'afuase'i ma le tausiga o le tausiga o le tausiga o le tausiga o le soifua maloloina ona faia ni tapenaga mo fa'alavelave fa'afuase'i, e pei o le sapalai o le vai, sapalai eletise, sapalai kesi, felauaiga, feso'ota'iga, mataupu tau le va o tagata, togafitiga fa'afoma'i, tu'uina atu o vaila'au, ma le sapalai o mea autu ma mea'ai e le masani ai.O faleoloa fou e 399 i totonu o le taulaga ma faʻatoʻaga faʻatau oloa na amata ona faʻagaioia ma sapalai, faʻamautinoa e le afaina le sapalai o mea e manaʻomia i aso uma mo le toʻatele.

10. O le puipuiga a le Malo ma le matagaluega o leoleo taavale e tatau ona faateleina le malosi o leoleo e tausia lelei feoaiga ma faamautinoa le saogalemu ma le sologa lelei o feoaiga.

11. Tatala nofoaga uma e aloese ai mai faalavelave mo tagata e aloese ai mai le matagi ma tulaga lamatia, ma faamautinoa le ola faavae o tagata e aloese mai faalavelave.

I le taimi nei, o le tulaga o le puipuiga o afa a le aai e matua ogaoga, faʻamolemole tagatanuʻu uma e tusa ai ma le komiti a le pati itumalo ma le malo o le itumalo, le komiti o le pati a le malo ma le malo o le malo ma le puipuiga a le municipal o le faʻatinoina o galuega, ia tausisi pea i le mataupu faavae o tagata. muamua, ola muamua, o le faʻamaopoopoina o tagata uma, gaioiga vave, lotogatasi, e faʻafeiloaʻi faʻatasi le faʻalavelave faʻafuaseʻi o timuga, puipuia lelei le ola o tagata ma le saogalemu o meatotino, ma taumafai e manumalo i le manumalo atoa o le galuega puipuia o afa!

12. O vaa fagota uma mamoli fagota poe tatau ona toe fo’i i Hong Kong ma ‘aua ne’i toe faia galuega fagota i le po

Quanzhou Municipal People's pulega lologa ma lamala nofoaga autu fesoasoani
Iulai 27, 2023


Taimi meli: Iul-27-2023