Tufuga o moli fagota so'oga Fonotaga gaosiga o le saogalemu

Ina ia taofia le tulai mai o faalavelave matuia saogalemu, faaitiitia le aafiaga faaletino ma le mafaufau o faalavelave lautele i luga o tagata faigaluega, ma faaitiitia le gau o le tamaoaiga e mafua mai i le gaosiga o faalavelave faafuaseʻi, o le Komiti o le saogalemu o gaosiga o le kamupani na faatulagaina le 2022 fonotaga faaletausaga o galuega saogalemu i le Iuni 28. i le potu fono a le kamupani.
O lenei fonotaga.E masani ona taulaʻi i mataupu e tolu:
Muamua, na tuʻuina atu e le faʻatonu o le puipuiga a le kamupani se faʻamatalaga otooto i le 2022 galuega saogalemu.O nisi o fa'alavelave fa'afuase'i masani o lo'o su'esu'eina ma'oti.E iloa e tagata faigaluega uma le taua o le saogalemu i le gaosiga.
Ona, o le faauluuluga o le Malosiaga faasaoinafaapaleni mo lamepa fagotatu'u atu matagaluega ona lava manatu i luga o le fuafuaga saogalemu faaletausaga ma talanoaina le fua faatatau fofo talafeagai, lea e atagia moni ai le mana sili-faia au o le pulega saogalemu.Ma e manaʻomia ulu o matagaluega uma ina ia faʻamalosia le asiasiga o paipa vai, eletise ma kesi ma mea faigaluega i totonu o le mafutaga faaleaoaoga i aso uma.

Fale Fagota Lamepa Fagota Squid Night
Ina ua maea le folasaga a le faauluuluga o lemoli fagota halide uameamatagaluega, na faia e le Pule Sili o le kamupani se faʻamatalaga faaiu i luga o le fuafuaga saogalemu.
Mulimuli ane, na sainia e le kamupani se tusi mo le saogalemu ma le tagata na te vaaiaMH fagota lamepa gaosiga falegaosimeama le fagota moli fagota falegaosimea.E ala i lenei taumafaiga, na faʻamalosia atili ai e le kamupani le faʻalauiloaina o le saogalemu o tagata taʻitoʻatasi i laʻasaga uma, ma faʻatautaia faʻataʻitaʻiga afi i totonu o le fale afi e aʻoaʻo ai tagata faigaluega e tali atu i faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma e tatau i tagata faigaluega uma ona aʻoaʻo e faʻaoga uma mea afi.

I le tulaga o le saogalemu ma le soifua maloloina o galuega, na o le pau lava le numera e mafai ona tatou malamalama i ai e leai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi ma leai ni manuaga i galuega."E mafua ona o lenei elemene saogalemu o Jinhong'sfalefaigaluega gaosi moli fagotaua mata'utia i le “0″ mai le amataga.
(0 fa'alavelave, 0 fa'aletonu, 0 fa'asea) ua fa'atupuina lana fa'atinoga mata'ina a'o fa'apolofesa fa'afaivaga moli fagota o lo'o pipii atu i le ta'ita'i o pisinisi.
O lo tatou saogalemu e amata mai i le faʻatinoga o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le "zero", amata mai le faʻatulagaina o pulega i luga ole laiga, ma faʻatatau i taimi uma le faʻamalosia o le pulega o le saogalemu o le matafaioi a pule uma.
Matou te faia le pulega o le saogalemu o se faamuamua maualuga mo pule uma.

Fale Fagota Lamepa Fagota Squid Night


Taimi meli: Iuni-30-2022