E tele mataupu faavae o le fa'atauina o lamepa fagota halide u'amea

Fa'atau moli fagota vai 1500W

O le moli mailei i'a o se tasi lea o meafaigaluega taua i le gaosiga o le fagota fagota.O le faatinoga o le lamepa mailei e aafia tonu ai le aafiaga ole mailei i'a.O le mea lea, o le filifiliga sa'o o puna malamalama mai i'a e taua tele i le gaosiga.Le filifilia oLamepa fagota MHe tatau ona ausia tulaga manaomia nei:

1. O le faʻapogai malamalama o loʻo i ai le tele o le faʻamalamalamaina.

2. O le puna malamalama e lava le malamalama ma e mafai ona fetaui mo le faatosinaina o aoga iʻa.

3. Fa'agaoioiga faigofie ma vave amata;O le saosaoa amata lona lua e vave.

4. O le fa'aitiitia o le fa'apogai o le malamalama e maualalo.I le taimi lava e tasi, o le maualalo o le pa'u o le moli, o le sili atu lea o le lelei omoli fagota halide uamea.

5. O le maualalo o le ultraviolet i totonu o le moli ea, o le sili atu lea, ina ia puipuia ai le soifua maloloina o le aufaigaluega vaa fagota.

6. O le lamepa e mausali ma tete'i tetee, ma lemoli fagota i lalo o le samie fa'afefe vai ma e fa'amalosi.

Ole filifiliga ole la'au fa'avevela ma le fa'amalama ole lamepa e aoina ai i'a e tatau ona fa'amalieina mana'oga ole fa'ata'ita'iga o i'a ma le gaosiga.Se'iloga lava e fa'atosina lautele i'a i se va'aiga tele ma fa'atumauina i se vaega la'ititi ona mafai lea ona ausia le fa'amoemoega o le fagota.O le lamepa e aoina mai iʻa lelei e le gata o loʻo i ai le tele o le irradiation, ae e mafai foi ona fetuunai le faʻamalamalamaina o le malamalama i soo se taimi.O le filifilia o le vai malulu ma le mamafa o le moli i lalo o le sami e tatau ona fetaui ma manaʻoga o le loloto o le vai o le fagota.


Taimi meli: Mati-12-2022