LED i'a moli maketi tautotogo o le a sau?

I le aso 28 o Iulai, i le ISLE Exhibition i Guangzhou, Guangdong Photoelectric Technology Association na faia ma le manuia le sauniga o le faavaeina o le Marine photoelectric Professional Committee, o sui o le Marine photoelectric Professional komiti e tele lava i Saute Saina Iunivesite o Tekonolosi, Guangdong Ocean Iunivesite ma pisinisi o loʻo galulue i totonu. le alamanuia photoelectric Marine.O le auaunaga muamua lea a Saina i le LED i le gataifale o le faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga, e pei o le fafaguina o faititili iniseti, faʻalogoina le pu e ulufale ai i Saina 2019 LED maketi moli iʻa.LED i'a moli maketi tautotogo moni sau?O le mea lea, o le tusitala na kuka mo tagata uma i tausaga talu ai nei, na tupu ai na mea.

I le 2004, na amata ai e tagata Iapani ona faʻataʻitaʻiina moli faʻaputu iʻa LED i lalo o le fesoasoani a le setete.

I le 2005, na amata ai e Iapani ona suʻesuʻeina le faʻaogaina o moli faʻaputu iʻa a le LED e sui ai moli uʻamea uʻamea e aoina ai iʻa, ina ia faʻasaoina le malosi, faʻateleina le fagota, ma faʻaleleia le siosiomaga faigaluega.

Talu mai le 2006, o lamepa moli a Iapani ua suia i moli faʻamalama faʻapitoa faʻasalalau, ma ua suia moli halide uʻamea i moli faʻasalalau malamalama faʻasalalau.

I le 2007, na fausia ai e Iapani le vaa fagota muamua i le lalolagi atoa ma moli fagota LED.

I le 2008, na suia atoa ai le tootoo a le Japanese autumn saknife e le vaʻa fagota fagota ma faʻasalalau moli moli faʻasalalau, lea e mafai ona i ai le aafiaga tutusa o le aoina o iʻa e pei o le faʻaaogaina o le moli muamua o le aoina o iʻa, ma o le faʻaaogaina masani o le suauʻu na faʻaititia e 20% - 40%

I le 2009, na fausia ai e Iapani se vaa fagota lona lua o le LED ua faʻapipiʻiina atoa i moli fagota.

I le 2010, na fausia ai e le Iunivesite o Taiwan Chenggong ma le Ocean University ni moli malamalama maualuga e sui ai moli iʻa masani, ma o le uluai vaʻa faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi moli iʻa LED na toe faʻaleleia.

I le 2011, na fanau mai ai le pateni molī i'a muamua a Saina ma le oloa molī i'a.

I le 2012, na amata fa'ata'ita'i le moli fagota fagota 1000W a Saina i va'a fagota e pei o le “Ningtai 76″ i Zhejiang.

I le 2013, na amata ai suʻesuʻega fagota fagota 300W vai a Saina i luga o vaʻa fagota e pei o le "Yueyang Xiyu 33222" i Yangjiang, Guangdong;Na faia e Guangzhou Panyu le suʻega faʻafouina i le "Yueyu 01024".

I le 2015, o Saina 600W vai moli fagota amata suʻega i fafo i luga o vaa fagota e pei o Fujian Fuding 07070. O le semiconductor moli fesoʻotaʻiga na tuʻuina atu ai faʻaiʻuga o suʻega a le Shanghai Ocean University ma le atinaʻe "LED iʻa moli ua fesiligia, ma o le suʻega o le vaʻa moni LED ua maua. leai se aafiaga leaga i le gaosiga”.

I le 2016, o Saina 300W vai LED moli iʻa na faia le "gaioiga susulu" suʻega i fafo i Guangxi;Lamepa i'a naifi Autumn i Shandong “Luhuangyuan Yu Numera 117/118″ na amata ai le suega o le sami.Ua popole le China Lighting Electrical Appliances Association e uiga i le "US Department of Defense e faʻamalosia le faʻaogaina o moli LED i le Neivi", Saina moli fesoʻotaʻiga tuʻuina atu le faʻaogaina o le fagota fagota LED e maualuga tele, ma mafua ai ona tuʻuina atu e le malo o Initia se "faʻatonuga faʻasaina" tala fou.

I le 2017, na faia ai e le moli fagota fagota 1200W a Saina se suʻega vaʻa fagota o le sami i Shidao, Shandong.

I le 2018, o le faʻaaliga tele o faigafaiva ma le sami Expo e mafai ona vaʻaia le faʻateleina o numera o pisinisi moli iʻa.

I le 2023, na faalauiloa ai e le Jin Hong Factory le moli fagota 1000w LED sili ona taugofie, lea na manumalo ai i le aloaia o faifaiva i Initonesia.O le uta masina e tusa ma le 2000 fasi pepa.
500W LED fihng moli, o se oloa mo vaa fagota Vietnamese, o loʻo faʻaleleia foi.

LED i'a moli ina ua mavae le silia ma le 10 tausaga, o le a le tulaga o loʻo i ai nei le maketi?Fa'aoso le talanoaga vevela pisinisi.

Ina ua maeʻa suʻesuʻega, o le aofaʻi o 135 pateni faʻapitoa i le fanua o moli iʻa LED i Saina mai le 2011 i le 2018, e aofia ai 42 mea fou, 67 faʻataʻitaʻiga aoga, ma 26 foliga.O le tele o pepa faaleaoaoga, ma le tausaga talu ai, Zhejiang Province na faatoa tatala mai le "DB33 / T-2018 malamalama Seine vaa fagota lamepa fagota aupito maualuga mana'omia mana'omia" tulaga fa'apitonu'u, e fa'atino le fa'alavelave o fa'alapotopotoga su'esu'e ua i ai le Chinese Academy of Sciences Institute of Inisinia thermal fisiki, Shanghai Ocean Iunivesite, Guangdong Ocean Iunivesite, Shandong Academy o Saienisi, gaosiga o sili atu nai lo 100 pisinisi, East ma Saute Saina tala mo le vaega tele, sosoo ai ma North ma Northeast Saina.Fa'alapotopotoga su'esu'e lamepa i'a i fafo ma atina'e e tele lava ina iai Korea i Saute Samsung (Unilight), Tokyo Marine University, Iapani uaealesi, Iapani Tuo Yang, Iapani Sasa'e ma Eletise, Guye Eletise ma isi.O loʻo malamalama o le 75% o le maketi iʻa masani i Asia o loʻo nofoia e Korea i Saute Samsung ma Iapani Tuo Yang lua, ma Iapani Tuo Yang suʻesuʻega mai le moli iʻa LED e naʻo le faʻatau atu i Iapani, ma o le tau i fafo e ofoofogia.

 

Muamua, o le a le tele o le maketi moli i'a LED?
O moli i'a LED e tutusa ma moli la'au LED, e aofia uma i le vaega o moli fa'ato'aga olaola, o se fa'asaienisi fa'asaienisi o moli ma le biology, ma e tutusa le poto masani.moli moli LED mai le 2004 e oʻo mai i le taimi nei, o loʻo i ai 1127 pateni, tele pisinisi o loʻo auai, o loʻo faʻaalia le tele o maketi, ma e lelei le lagolago tau pisinisi.E tusa ai ma faʻamaumauga a le LED i totonu, o le maketi o le moli o le lalolagi i le 2016 e 575 miliona tala Amerika, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 30%, ma le aofaʻi o fale gaosi oloa i Saina i le 2016 ua oʻo atu i le 100, lona lua na o le. Iapani.E mafai ona avea moli fagota LED se tau e faalagolago i luga o le gafatia maketi, e tusa ai ma le fesootaiga faamatalaga lautele faaalia ai o le aofaiga atoa o vaa fagota oi ai nei i Saina e 1.06 miliona, lea e 316,000 vaa fagota loloto, moli vaa fagota faamatalaga e le o iloa, O vaa fagota Taiwan, Korea i Saute, Iapani o loo iai foi le atinaeina o vaa fagota mama, ma o mea faigaluega fagota a Saina pe a faatusatusa atu i atunuu atiaʻe o loo telē lava le avanoa e siitia ai, ona o le lē lava o punaʻoa fagota i fafo, O le siʻitia o lafumanu a le gataifale, le O le numera o vaʻa fagota o loʻo i lalo o le pulea o faiga faʻavae ma isi mea, o vaʻa fagota a Saina i le taimi nei o loʻo i ai se tulaga paʻu i lalo i le suiga o vaʻa, ae e tusa ai ma fua faʻatatau i le alamanuia, o le suia o le lumanaʻi o moli fagota LED le fua o le lalolagi o loʻo tumau pea. a itiiti ifo 100 piliona yuan.

Lona lua, o le a le faʻaiuga o le faʻaogaina o le moli iʻa LED?
moli fagota LED faʻaaogaina i vaʻa fagota, o le amataga o Saina o vaʻa folau laupapa mo fagotaga, ina ua maeʻa le faʻavaeina o le faʻaleleia atili ma le telefoni feaveaʻi, o le faʻaofiina o le malamalama ato tupe Seine tekinolosi mai Taiuani i le 1990s, faʻatasi ma le faʻaogaina o vaʻa uamea, o le 21st seneturi ona o le malamalama o le vaa tioata, saoasaoa vave, maualuga maualuga o masini, Iapani ma Taiuani lautele faaaoga, Saina ua amata foi ona fesoasoani i le fausiaina o vaa fagota fiberglass, ona o eseesega i tulafono fagota ma itulagi, le tulaga faatonuina o faigafaiva. e le maualuga vaa i Saina.O moli o le vaa fagota, mai le tele o sulu muamua, i le ausa liquefied, molī acetylene, kerosene moli fagota, faʻaleleia i le maa faʻamago moli moli, i le afi afi mo le malosi, moli halide uʻamea, moli halogen ma isi mea mama mo le fagota mama.O le tula'i mai o moli o le aoina o i'a a le LED, lea e maua ai le 15% -35% o le fa'aogaina o le eletise o va'a fagota, e mafai ona fa'asaoina sa'o le 40% -60% o le suau'u.E tusa ai ma taunuuga o le suʻega fagota fagota LED i Saina i le valu tausaga talu ai, o le moli fagota LED e sili atu nai lo le 60% o le suauu (le mafuaʻaga e le o toe auiliiliina, e tele faʻamatalaga suʻega lautele i totonu o pisinisi), ua. leai se aʻafiaga le lelei i le fagota, faʻaitiitia le aʻafiaga o le soifua maloloina o le ultraviolet i le au fagota, faʻaitiitia le faʻaleagaina o le sami e mafua mai i le faʻaleagaina o le malamalama, faʻaitiitia le tau o le tausiga ma isi mea lelei.Ua maua se faaiuga lautele ma mautu.

Tolu, o a fa'atonuga fa'avae fa'atatau mo moli i'a LED?
O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i totonu o le gataifale fagota ma vaʻa fagota atunuʻu atinaʻe ua faʻasaina e Iapani le faʻapipiʻiina o vaʻa fou o moli halogen auro, o le tele o vaʻa fagota o Saina i le taimi nei o loʻo faʻaaogaina pea lamepa auro masani ma moli halogen, o lona malosi, maualuga le faʻaaogaina o le malosi, puupuu le ola. , otaota leaga o le puna malamalama, ma le taunuuga o le ultraviolet radiation e sili atu lona aafiaga i le soifua maloloina o le auvaa, toe sui ma faʻaleleia ua lata mai.Matou te popole i le tele o faiga fa'avae e fa'atatau i faigafaiva i le gataifale:
O le “13th Five-Year Fuafuaga” mo le atinaeina o le tamaoaiga o le gataifale na tusia ai e faapea ona o le soona fagotaina, ua utiuti punaoa tau faigafaiva i fafo, pulea faiga faiva i fafo, o le tuputupu ae o taimi fagota tapunia, ua amata ona faasaoina punaoa tau faiga faiva, uunaia le fa'ateleina faigafaiva i fafo, fa'amalosia le fausia o va'a fagota e fa'asao le malosi ma fa'alelei le si'osi'omaga, ma fa'amalosia le fa'aleleia atili o masini fa'asaienisi ma tekonolosi o le gataifale.Uunaia le fausiaina o vao i fafo o le gataifale, faʻamalosia le taʻitaʻia o faʻataʻitaʻiga talosaga, faoa le sami i luga o le ala e alu ai i fafo ma isi.
Ofisa o Faatoaga ma Faigafaiva (2015) Nu. 65 Faasilasilaga a le Ofisa Aoao o le Matagaluega o Faatoaga i le Lomitusi ma le Tufatufaina o le Fuafuaga o le Faatinoga mo le Fetuunaiga o le Faiga Faavae o le Tau o le Suauu mo le Faigafaiva a le Atunuu ma Alamanuia Faigafaiva o lo o faaaogaina mo le fesoasoani tiso o Faigafaiva mai le 2015 i le 2019, lea ua faamoemoe e faaitiitia i le 40% pe a uma le 2019, e unaia ai le faaitiitia o vaa fagota i le gaosiga ma le faafouina ma le suiga o vaa fagota.
I le 2018, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Faigafaiva a Guangdong Province le Fuafuaga Faʻatinoina o le Faigafaiva Saogalemu Gaosiga Meafaigaluega Fausia Poloketi a Guangdong Province i le 2018 (Faiga Fagota Taiala ma le Saogalemu Meafaigaluega Fausia), ma o le tupe a le itumalo faatulagaina 50 miliona yuan o tau suauʻu fesoasoani fesoasoani. tupe fetuutuunai (vaega o fuafuaga a le itumalo) e lagolago ai le fausiaina o mea faigaluega mo le saogalemu o faiga faiva i totonu o lo tatou itumalo.Fa'ato'a mo va'a fagota e fa'apipi'i ai masini fa'auma a le AIS ma Beidou satelite va'a fa'amauina masini, AIS va'a fagota 2,768 va'a fagota tetele ma feololo, 18,944 va'a fagota laiti, Beidou satelite va'a fa'apipi'iina i le 2,041.O le poloketi o le a faʻatinoina mai ia Iuni 2018 ia Me 2019, faʻatasi ai ma le taamilosaga atoa e 12 masina.

I se faapuupuuga, mai le faaitiitia o le vaa i le gaosiga, le puipuiga o punaoa tau faigafaiva i fafo e oo atu i le faafouina ma le suiga o vaa fagota, o le mailei mama e sili atu nai lo soo se isi lava faiga fagota e pei o le fagota, e pei lava o le vaa fagota beidou assembly ua lava maua. silasila mai le faiga faavae ma o lea ua faagasolo, ae o le a le mamao o le faiga faavae o le faaleleia o le moli fagota?Afai e mafai ona iai ni faiga fa'avae talafeagai mo le fa'ata'ita'iga o le fa'aogaina o le "suau'u sui moli" ma le "sefulu ports ma selau va'a", fa'asaoina o le malosi ma fa'aitiitia le fa'aaogaina, ma le fa'alauiloaina o le puipuiga o le siosiomaga lanu meamata o le sami, o le fa'aleleia o meafaiva e mafai ona fa'atinoina. .

Fa, fa'afefea le tali atu o maketi o le moli i'a LED?
O Saina masani malamalama vaa fagota lamepa auro halide faalagolago pea i oloa faaulufale mai e foia, o se vaega o le atunuu auro halide lamepa gaosi oloa maketi sea e le maualuga, ma le LED fou pisinisi lamepa iʻa, le tulaga faʻapitoa o le lelei ma le leaga, le leai o alamanuia. tulaga faatonuina, plagiarism ma homogenization e ogaoga, ma oloa tutusa a Iapani i luga o le tau Initoneti e sili atu nai lo le 5 taimi i totonu o le atunuu, Faatapulaaina le atinae o le maketi moli iʻa a Saina e le o toe tekinolosi ma le tau, ae e masani lava ona faatau e le au faifaiva i totonu o aiga oloa maualalo. luga o le initaneti, o loʻo i ai le tetee i le moli iʻa LED "e le loloto" ma "e le mafai ona puʻe iʻa".

E sa'o mo le au faifaiva le talanoa e uiga i le suiga o lanu "LED"?O pepa fa'atekinisi a fa'alapotopotoga fa'apitoa tau a'oa'oga ma fa'ai'uga fa'ata'ita'iga a atina'e ua lava lea e fa'amaonia ai e le o le tulaga lea.Ae ui i lea, o le auʻiliʻiliga a le tusitala o le faʻatinoga o maketi e le o se mea e ofo ai, mo mafuaaga e tolu:
Muamua, o le tulaʻi mai o oloa fou e manaʻomia e tu i le suʻega o le taimi ma tagata faʻaoga, pe a uma, o gaioiga e tautala leotele nai lo upu.
Lona lua, e leai se faiga faʻavae faʻamalosia ma faʻalauiloa tele o oloa fou.
Lona tolu, o le leai o ni tulaga masani i totonu o le alamanuia, o lona lava le tutusa, o nisi o oloa leaga e maua ai le avanoa o lamepa masani masani e faʻateleina ai le leaga.

O le mea moni, mai le mataʻituina o le maketi, o le taliaina o le moli iʻa LED i lalo o le vai e maualuga atu nai lo le moli vai.

Lima, o a ituaiga o pisinisi moli i'a LED?
O moli i'a LED e foliga mai o se mea e mana'omia, o lea na lolofi atu ai le tele o kamupani.Ina ua uma le faamatalaga o loo i luga na maua ai le suʻesuʻega o moli iʻa a Saina e iai foi le taimi, e manaʻomia le lava o le onosai, tupe faavae ma le malosi faʻapitoa.A maeʻa faʻamaumauga, i le taimi nei, o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o ituaiga nei o pisinisi moli iʻa LED i Saina:
O le tasi o atina'e e gaosia mea faigaluega a le gataifale, e tele lava ina gaosia seti afi, upega fagota, crane, moli fagota ma isi mea faigaluega i luga o va'a fagota.
O le lona lua o pisinisi e gaosi ai molī fagota masani, e vave ona ave moli, e aofia ai moli faailoilo, moli suʻesuʻe, moli vaʻa, moli faʻailoga, ma isi, o nisi poʻo le totoina o faʻatoʻaga moli HID, moli fagota HID ma isi.
O vaega e tolu o atinaʻe faʻamalama LED, faʻatasi ai ma faʻapogai malamalama LED e avea ma oloa autu mo moli.

E talitonu le tusitala o le alualu i luma o soʻo se alamanuia e le mavavaeeseina mai le faʻamalosia o faʻalapotopotoga faʻapisinisi, iunivesete ma suʻesuʻega inisitituti, tagata teu tupe, tekinolosi ma le malo, ma tulimatai atu i le tele o tagata auai i luga o le ala e avea ai ma malosiaga o le gataifale ma se itumalo malosi.I le faagasologa o le faatelevaveina o le faalauiloaina o le faaleleia o vaa fagota, ua faamoemoe o le itumalo tele o le tamaoaiga o le gataifale e mafai ona matua gauai atu i moli fagota LED.Pe mafai ona vave avea lamepa i'a LED ma maketi fa'aalia mo moli LED ma fa'alautele le alamanuia, e mana'omia lava le taimi.Ua avea ma mea le maalofia mo le faʻaaogaina o iʻa o le LED e sui ai moli masani o le aoina o iʻa MH i aʻoga iʻa papaʻu.Talosaga lautele mo le manuia o le au faifaiva, matou te faʻamoemoe o lenei aso ua latalata atili ma latalata mai.


Taimi meli: Aukuso-10-2023