Rreth Nesh

Informata themelore

Quanzhou Jinhong Photoelectric Technology Co., Ltd Specializuar në prodhimin inteligjent të sistemit të ndriçimit të anijeve të peshkimit, me personel teknik, ai mban një doktoraturë në elektronikë nga Akademia Kineze e Shkencave.Zbatim i thellë praktik, duke përdorur vite përvojë në peshkim për të ofruar zgjidhje fleksibël të prodhimit

3901203381307c74971c15b2f1bba46

Markë

Një fabrikë për prodhimin e llambave të peshkimit me cilësi të lartë e njohur në industrinë e peshkimit

Inspektim i materialit të lehtë të peshkimit 2000w

Përvoja

30 vjete përvojës së peshkimit detar

18 vjete përvojës së shitjes dhe shërbimit të llambave të peshkimit

6 vjetpërvojë në prodhimin e llambave të peshkimit me fuqi të lartë

Keni HIDcertifikatën e patentës së shpikjes

Të ketë LEDcertifikatën e patentës së shpikjes

Përshtatje

Përshtatja komplekse kryhet sipas kërkesave të veçanta të klientëve

Kush jemi ne

Selia: Fei Teng Hong Kong Lighting fishing Co., Ltd.

Quanzhou Jinhong Optoelectronic Technology Co., Ltd. u krijua në 2018 me një kapital të regjistruar prej 8 milion RMB (rreth 1.25 milion dollarë), i vendosur në qytetin Quanzhou, Provinca Fujian.Kompania është një ndërmarrje inovative e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e llambave dhe aksesorëve efikas të peshkimit.

Divizioni i Biznesit i llambës së peshkimit Jinhong HID ka personel teknik kryesor në industri, futjen e materialeve kuarci amerikan dhe materialeve gjermane të tungstenit dhe molibdenit, dhe të kombinuara me mënyrën e menaxhimit të impianteve të prodhimit amerikan.Është punëtoria e parë moderne pa pluhur në industri në Kinë.

Divizioni i Biznesit i llambave LED të peshkimit Jinhong ka një ekip teknik R&D që përfshin dy mjekë dhe dy mjeshtër.Ekipi bashkëpunoi me Akademinë Kineze të Shkencave për të zhvilluar dhe marrë teknologjinë e patentave të burimit të dritës LED me densitet ultra të lartë të fuqisë.Anëtarët kryesorë të ekipit teknik të kompanisë janë përfshirë thellësisht në linjën e prodhimit të anijeve të peshkimit për një kohë të gjatë dhe kanë miratuar standarde dhe specifika strikte eksperimentale për produktet e anijeve, të cilat kanë kaluar verifikimin dhe krahasimin e mjaftueshëm të funksionit eksperimental në përdorim laboratorik dhe aktual.Në fushën e pajisjeve Detare, kompania ka përvojë të pasur në zhvillimin dhe funksionimin e produktit, si dhe akumulim të thellë teknologjik.

fabrika (24)
fabrika (10)
fabrika (8)

Historia jonë e rritjes

20 shkurt 2004:Lianyungang Yatai Lighting Co., LTD u krijua për të prodhuar llamba komerciale dhe llamba peshkimi halide metalike HID 70-2000 W.

09 shkurt 2012:Themeluar Lianyungang Jinxiu Optoelectronics Co., LTD.është prodhuesi më i madh i guaskës së kuarcit të llambës metalike të halogjenizuar, kolonës bazë, astarit dhe aksesorëve të produkteve të tjera në Kinë.Në2017u bë partneri i vetëm i linjës kuarci të llambave të peshkimit të autorizuar nga Kompania Magtu Quartz Materiale e Shteteve të Bashkuara (GENERAL Electric (GE)) në Kinë.

Më 6 mars 2017, feiteng Hong Kong Fishery Lighting Co., LTD u krijua për t'u fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e llambave të peshkimit.

Më 1 janar 2018Quanzhou Jinhong Optoelectronic Technology Co., Ltd. është themeluar për t'u fokusuar në prodhimin dhe prodhimin e llambave ndërkombëtare të peshkimit me cilësi të lartë.

fabrika (26)

Jinhong fotoelektrik

Një ndërmarrje e fokusuar në prodhimin dhe prodhimin e llambave të peshkimit me UV HID të ulët dhe efikasitetit të lartë të llambave të peshkimit LED.

Një prodhues fanar peshkimi që vë në plan të parë shëndetin e ekuipazhit të peshkimit.

Përqendrohuni në zgjidhjet për aplikime të lehta të peshkimit.

Puna jone

Divizioni i Biznesit HID: fokusi në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e llambës së peshkimit me burim termik të dritës.

Divizioni i Biznesit LED: fokusi në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e llambave të peshkimit me burim drite të ftohtë