Rundskriv fra Landbruksdepartementet om justering av systemet for marin fiskemoratorium

Rundskriv fra Landbruksdepartementet om justering av systemet for marin fiskemoratorium

For ytterligere å styrke beskyttelsen av marine fiskeriressurser og fremme harmonisk sameksistens mellom menneske og natur, i samsvar med de relevante bestemmelsene i Folkerepublikken Kinas fiskerilov, forskriften om administrasjon av fiskefisketillatelser, meningene til Statens råd for å fremme en bærekraftig og sunn utvikling av havfiskeri og de veiledende uttalelsene fra Landbruks- og bygdedepartementet om styrking av bevaring av akvatiske levende ressurser, i tråd med prinsippene om "generell stabilitet, delvis enhet, reduksjon av motsetninger og enkel forvaltning», besluttet regjeringen å justere og forbedre havfiskestoppet i sommersesongen.Det reviderte marine sommerfiskestoppet kunngjøres herved som følger.

Fiskebåter med blekksprutfiskelys

1. Fiske i lukket vann
Bohaihavet, Gulehavet, Øst-Kinahavet og Sør-Kinahavet (inkludert Beibu-bukten) nord for breddegrad 12 grader nord.
Ii.Typer fiskeforbud
Alle typer arbeid unntatt utstyr og fiskestøttebåter for fiskefartøy.
Tre, fisketid
(1) fra 12.00 1. mai til 12.00 1. september i Bohaihavet og Gulehavet nord for 35 grader nordlig bredde.
(2) Gulehavet og Øst-Kinahavet mellom 35 grader nordlig bredde og 26 grader 30 'nordlig bredde er fra kl. 12.00 1. mai til kl. 12.00 16. september.
(3) fra klokken 12 den 1. mai til klokken 12 den 16. august i Øst-Kinahavet og Sør-Kinahavet fra 26 grader 30 'nord til 12 grader nordlig bredde.
(4) Fiskefartøy som opererer i Gulehavet og Øst-Kinahavet mellom breddegrad 35 grader nord og breddegrad 26 grader 30 minutter nord, slik som gårdstråler, merdgryte, garn ognattfiskelys, kan søke om særskilte fiskekort for reker, krabbe, pelagisk fisk og andre ressurser, som skal forelegges Landbruks- og bygdedepartementet for godkjenning av vedkommende fiskerimyndigheter i de aktuelle provinsene.
(5) Det kan iverksettes et særskilt fiskekortsystem for spesielle økonomiske arter.Den spesifikke arten, driftstiden, driftstypen og driftsområdet skal forelegges Landbruks- og distriktsdepartementet for godkjenning av de kompetente fiskeriavdelingene i kystprovinser, autonome regioner og kommuner direkte under sentralstyret før utførelse.

(6) Små fisketrålere skal ha fiskeforbud 1. mai kl. 12.00 i minst tre måneder.Tidspunktet for opphør av fiskeforbudet skal fastsettes av de kompetente fiskeriavdelingene i kystprovinsene, autonome regioner og kommuner direkte under sentralregjeringen og rapporteres til Landbruks- og distriktsdepartementet for protokollen.
(7) Supplerende fiskefartøy skal i utgangspunktet gjennomføre bestemmelsene i maksimalt fiskestopp i de havområdene de befinner seg, og dersom det virkelig er nødvendig å yte støttetjenester til fiskefartøy som opererer på måter som medfører liten skade på ressurser før utløpet av det maksimale fiskemoratoriet, skal de kompetente fiskeriavdelingene i kystprovinser, autonome regioner og kommuner utarbeide støttende forvaltningsplaner og sende dem til Landbruks- og distriktsdepartementet for godkjenning før implementering.
(8) Fiskefartøy med fiskeredskap skal strengt implementere systemet for å rapportere inn- og utkjøring av fiskefartøyer fra havnen, strengt forby fiske i strid med bestemmelsene i fiskekortet om type operasjon, sted, tidsfrist og antall av fiskelys, implementere systemet med fast punktlanding av fangster, og etablere en tilsyns- og inspeksjonsmekanisme for landet fangst.
(9) Fiskefartøy med forbud mot fiske skal i utgangspunktet returnere til havnen på registreringsstedet for fiske.Hvis det virkelig er umulig for dem å gjøre det på grunn av spesielle omstendigheter, skal de bekreftes av den kompetente fiskeriavdelingen på provinsnivå der registreringshavnen er lokalisert, og gjøre enhetlige ordninger for å legge til i registreringshavnen i nærheten av kai i provinsen, den autonome regionen eller kommunen direkte under sentralstyret.Hvis det faktisk er umulig å ta imot fiskefartøyer som er forbudt å fiske på grunn av den begrensede kapasiteten til fiskerihavnen i denne provinsen, skal den fiskeriadministrative avdelingen i den provinsen forhandle med den relevante provinsens fiskeriadministrative avdeling for å gjøre ordninger.
(10) I henhold til forskrift om forvaltning av fiskefisketillatelser er det forbudt for fiskefartøyer å drive på tvers av sjøgrenser.
(11) De kompetente fiskeriavdelingene i kystprovinser, selvstyrte regioner og kommuner direkte underlagt sentralregjeringen kan, i lys av sine lokale forhold, utforme strengere tiltak for ressursvern på grunnlag av statlige forskrifter.
Iv.Gjennomføringstid
Ovennevnte justerte bestemmelser om moratorium i sommersesongen trer i kraft 15. april 2023, og Rundskriv fra Landbruksdepartementet om justering av moratoriesystemet i marin sommersesong (rundskriv nr. 2021 fra Landbruksdepartementet) skal oppheves tilsvarende.
Landbruksdepartementet
27. mars 2023

Ovenstående er et varsel fra Kinas fiskeriavdeling om å stoppe fisket i 2023. Vi vil minne fiskefartøyer som fisker om natten om å overholde stopptiden som er angitt i denne kunngjøringen.I denne perioden vil maritime offiserer trappe opp nattpatruljer.Antallet og den totale kraften tilmetallhalogen undervannslampeskal ikke endres uten tillatelse.Antallet avOverflatelampe for blekksprutfiskebåtom bord skal ikke økes etter ønske.Å gi et godt miljø for vekst av marine fiskelarver.


Innleggstid: 27. mars 2023