Përballë ndërmarrjeve globale të prodhimit të dritës së peshkimit mbledhin standardet LED të industrisë së lehtë të peshkimit

Të nderuar prodhues dhe peshkatarë globalë të dritave të peshkimit,

Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se nën kujdesin e Guangdong Lighting Society, Fujian Jinhong Optoelectronic Technology Co., Ltd. është përgjegjëse për mbledhjen e sugjerimeve nga globaleLED 1000w tërheq dritat e kallamarëveprodhuesit dhe përpilimin e librit “Specifikimet e industrisë LED” bazuar në përdorimin aktual të anijeve të peshkimit në zona të ndryshme detare.Ky specifikim do të sigurojë tregues teknikë të standardizuar për prodhuesit globalë të dritave LED të peshkimit, në mënyrë që të promovojë zhvillimin e shëndetshëm të industrisë së lehtë të peshkimit LED dhe të përmirësojë cilësinë dhe sigurinë eDrita peshkimi nënujor LED 4000w.Ne zbuluam se dritat LED të peshkimit po lulëzojnë në sipërfaqe, por për shkak të prodhuesve të shumtë dhe të ndryshëm, mungesës së kufizimeve standarde të referencës, duke rezultuar në tregun e dritave LED të peshkimit me cilësi të ndryshme.Këto probleme jo vetëm që dëmtojnë reputacionin dhe interesat e ndërmarrjeve, por ndikojnë negativisht edhe në të gjithë industrinë.Për të ndihmuar zhvillimin e shëndetshëm të industrisë së llambave të peshkimit LED, interesat e shumicës së peshkatarëve janë të garantuara.Prandaj, ne besojmë se është e nevojshme të rregullohen kërkesat teknike të dritave të peshkimit LED në mënyrë që të mbrohen plotësisht interesat e konsumatorëve dhe të sigurohet një mjedis i shëndetshëm dhe i qëndrueshëm për zhvillimin afatgjatë të industrisë së lehtë të peshkimit LED."Libri i specifikimeve të industrisë LED" përmban specifika të ndryshme të dritave LED të peshkimit, si burim drite, ndriçim, i papërshkueshëm nga uji etj.Këto specifikime bazohen në përdorimin aktual të të gjitha anijeve të peshkimit dhe në bazë të dëgjimit të plotë të sugjerimeve dhe mendimeve të prodhuesve të ndryshëm dhe institucioneve kërkimore shkencore në industri.Ne ftojmë sinqerisht prodhuesit globalë të dritave të peshkimit LED që të bashkohen me ne, së bashku të promovojmë standardizimin e industrisë së lehtë të peshkimit LED, të përmirësojmë nivelin teknik dhe cilësinë e produktit të industrisë dhe të sjellim produkte më të sigurta dhe më të besueshme të dritave të peshkimit LED për peshkatarët globalë.Besohet se nën pjesëmarrjen aktive dhe mbështetjen e shumicës së ndërmarrjeve, standardizimi ipeshkim LED nënujor liindustria do të thellohet më tej, standardet do të përmirësohen vazhdimisht dhe niveli i përgjithshëm i industrisë do të përmirësohet më tej.Le të punojmë së bashku për të promovuar zhvillimin e dritave LED të peshkimit dhe për të ofruar produkte dhe shërbime më të mira për peshkatarët në mbarë botën.
Në të njëjtën kohë, ne ftojmë edhe peshkatarë nga e gjithë bota, për t'iu bashkuar këtij aksioni, duhet të dëgjojmë zërin tuaj më autentik.Duke qenë se sugjerimi juaj është më praktiki, ju mund të na jepni informacionin e mëposhtëm: Për të integruar më mirë zonën detare, ne mund të bëjmë kërkesa më të arsyeshme për specifikimet e produktit për dritat e peshkimit.

Për shembull:

Zona e punës e varkës së peshkimit:

Mjedisi lokal detar:

Orari i punës së anijeve të peshkimit:

Mënyra e funksionimit të varkës së peshkimit:

Peshku i kapur nga anijet:

Madhësia edritat e peshkimitju përdorni;

Sugjerimet tuaja për dritat e peshkimit (dritat e peshkimit nenujor):

 

Faleminderit!

Global submission contact: Ling whatsApp: 008613186851610 Email: lingzhi6699@163.com

 

 

Shoqëria ndriçuese e Guangdong

Fujian Jinhong Optoelectronic Technology Co. LTD

Llambë peshkimi 2000w dritë e bardhë


Koha e postimit: Maj-08-2023