Пред глобалните претпријатија за производство на светлина за риболов собираат стандарди за лесната индустрија за риболов со LED диоди

Почитувани светски производители на риболовни светла и рибари,

Задоволство ни е да ви објавиме дека под покровителство на Guangdong Lighting Society, Fujian Jinhong Optoelectronic Technology Co., Ltd. е одговорен за собирање предлози од глобалнитеLED од 1000w привлекува светла за лигњипроизводители и составување на книгата „Спецификации на индустријата за LED диоди“ врз основа на вистинската употреба на рибарски чамци во различни морски области.Оваа спецификација ќе обезбеди стандардизирани технички показатели за глобалните производители на LED светла за риболов, со цел да се промовира здравиот развој на лесната индустрија за ЛЕД риболов и да се подобри квалитетот и безбедноста на4000w LED светла за подводен риболов.Откривме дека LED светлата за риболов цветаат на површината, но поради многуте и различни производители, недостатокот на стандардни референтни ограничувања, што резултираше со пазарот на LED светла за риболов со различен квалитет.Овие проблеми не само што го нарушуваат угледот и интересите на претпријатијата, туку имаат негативно влијание и врз целата индустрија.Со цел да се помогне здравиот развој на индустријата за ЛЕД рибарски светилки, интересите на мнозинството рибари се загарантирани.Затоа, сметаме дека е неопходно да се регулираат техничките барања на ЛЕД риболовните светла со цел целосно да се заштитат интересите на потрошувачите и да се обезбеди здрава и одржлива средина за долгорочен развој на ЛЕД риболовната лесна индустрија.„Книгата за спецификации на индустријата за LED“ содржи различни спецификации на LED светла за риболов, како што се извор на светлина, осветлување, водоотпорна и така натаму.Овие спецификации се засноваат на вистинската употреба на сите рибарски бродови и врз основа на целосно слушање на предлозите и мислењата на различни производители и научно-истражувачки институции во индустријата.Искрено ги покануваме светските производители на LED риболовни светла активно да ни се придружат, заеднички да ја промовираат стандардизацијата на лесната индустрија за риболов со LED диоди, да го подобрат техничкото ниво и квалитетот на производите на индустријата и да донесат побезбедни и посигурни производи за риболовни LED диоди за глобалните рибари.Се верува дека под активно учество и поддршка на мнозинството претпријатија, стандардизацијата наподводен LED риболов liиндустријата дополнително ќе се продлабочува, стандардите континуирано ќе се подобруваат, а целокупното ниво на индустријата дополнително ќе се подобрува.Дозволете ни да работиме заедно за да го промовираме развојот на LED светла за риболов и да обезбедиме подобри производи и услуги за рибарите ширум светот.
Воедно, ги покануваме и рибарите од целиот свет, да се приклучат на оваа акција, треба да го слушнеме вашиот најавтентичен глас.Бидејќи вашиот предлог е најпрактичен, можете да ни ги дадете следните информации: Со цел подобро да го интегрираме морското подрачје, можеме да направиме поразумни барања за спецификации на производот за светлата за риболов.

На пример:

Работно подрачје за рибарски брод:

Локална морска средина:

Работно време на рибарски чамци:

Режим на работа на рибарски брод:

Риба фатена од пловни објекти:

Големината насветла за риболовти користиш;

Вашите предлози за светла за риболов (светла за подводен риболов):

 

Благодарам!

Global submission contact: Ling whatsApp: 008613186851610 Email: lingzhi6699@163.com

 

 

Осветлувачко друштво Гуангдонг

Fujian Jinhong Optoelectronic Technology Co. LTD

Рибарска светилка бела светлина од 2000w


Време на објавување: мај-08-2023 година