01

  • за миг

Quanzhou Jinhong Photoelectric Technology Co., Ltd. Специјализиран за интелигентно производство на систем за осветлување на рибарски брод, со технички персонал, тој има докторат по електроника од Кинеската академија на науките.Длабока практична примена, користејќи долгогодишно искуство во риболов за да обезбеди флексибилни производствени решенија

Прочитај повеќе

02

03

сите производи

04